Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησαν ο Πάνος Τάγκαλος και οι συνεργάτες με ανακοίνωσή που στάλθηκε στον τοπικό τύπο, τονίζοντας ότι αυτός που χτύπησε τον διαιτητή στον  αγώνα του Απόλλωνα Δοκιμίου με τον  Άρη Αιτωλικού, που διακόπηκε στο 59ο λεπτό, ήταν μέλος της έκπτωτης διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα αναγκάστηκε να γράψει το όνομα ενός τρίτου προσώπου, που δεν είχε σχέση με τo επεισόδιο!

Η ανακοίνωση:

Η έκπτωτη (νομικά αλλά και στη συνείδηση του κόσμου) διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, του Π. Παπαχρήστου και όσων συμμετέχουν στις μεθοδεύσεις του, παρότι δεν έχει κανένα δικαίωμα πλέον, συνεχίζει να λειτουργεί παράνομα, αυθαίρετα και ετσιθελικά, ορίζοντας και διεξάγοντας αγώνες. 

Αλλά δεν περιορίζεται σ’ αυτό. Κατά την προσφιλή συνήθειά της παρεμβαίνει με προκλητικό τρόπο καταπατώντας νόμους και κανονισμούς και διαμορφώνει κατά το δοκούν δεδομένα που αλλοιώνουν τα πρωταθλήματα.

Στον αγώνα της Α’ κατηγορίας Απόλλων Δοκιμίου – Άρης Αιτωλικού (Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023) ο διαιτητής δέχτηκε επίθεση εντός αγωνιστικού χώρου από ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας και χτύπημα από συγκεκριμένο παράγοντα ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΕΠΣ (!), αποφασίζοντας την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Με πρωτοφανή παρέμβαση παράγοντα της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος είναι προβεβλημένο μέλος της έκπτωτης διοίκησης, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναγκάστηκε να μην αναγράψει το όνομα εκείνου ο οποίος τον χτύπησε, αλλά ενός τρίτου που δεν είχε σχέση με τo επεισόδο!!!

Επεισόδιο για τα οποίο ευτυχώς ήδη έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, ενώ πολύτιμος και αδιάψευστος μάρτυρας των πραγματικών γεγονότων είναι το βίντεο του αγώνα, που εκθέτει όσους «μαγείρεψαν» και αλλοίωσαν στη συνέχεια τα στοιχεία.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απαράδεκτη αυτή παρέμβαση, που αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι «δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι» της διοίκησης Παπαχρήστου, που λυμαίνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία δεν σταματά την άνομη δράση της ακόμα και τώρα που είναι έκπτωτη!

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα η δικαιοσύνη θα την βάλει οριστικά στην άκρη και στη συνέχεια τα ποδοσφαιρικά Σωματεία θα μπορέσουν μέσα από αδιάβλητες εκλογικές διαδικασίες (οι πρώτες μετά από πολλά χρόνια) να εκλέξουν εκπροσώπους τους που θα λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του ποδοσφαίρου μας. 

Παναγιώτης Τάγκαλος και συνεργάτες του