Άμεσα θα ξεκινήσουν τα play off και τα play out της Super League. To χρονοδιάγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την επόμενη Κυριακή (12/3) ολοκληρώνεται η regular season της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (19.00).

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ωστόσο η Λίγκα έχει έτοιμο το χρονοδιάγραμμα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, την αμέσως επόμενη ημέρα από εκείνη της τελευταίας αγωνιστικής, την Δευτέρα (13/2) αναμένεται να γίνει η κλήρωση τόσο των play off όσο και των play out.

H σέντρα είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τα play out θα διεξαχθούν Σάββατο (18/3), όπως και την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και οι επόμενες έξι αγωνιστικές, ενώ τα play off την Κυριακή (19/3).

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/3) δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2024.

Το πλάνο για τις 10 αγωνιστικές των play off είναι να διεξάγονται Τετάρτη – Κυριακή, αφού θα υπάρξουν και αγωνιστικές που θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα, κάτι που δεν προβλεπεται για τα play out που έχουν τρεις «στροφές» λιγότερες.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση των δύο μίνι πρωταθλημάτων, η «καρό σημαία» αναμένεται να πέσει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαϊού (13-14/5).

Οι θέσεις έχουν «κλειδώσει» και μαθηματικά. Στα play off θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Βόλος και στα play out οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός.