Η ΑΕ Μεσολογγίου ήταν καλύτερη του Αστέρα Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπι και πήρε δίκαια την νίκη με 3-0 . Μπαλαμπάνης, Γαβρίνας και Καλύβας οι σκόρερ της ΑΕΜ.

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας η ομάδα της ΑΕΜ, μετά την ισοπαλία του Αμβρακικού με αντίπαλο την ΑΕ Αγίου Δημητρίου. Έτσι η  ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη έμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 35 βαθμούς, με την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού να ακολουθεί με 33 βαθμούς.

Η ΑΕΜ πήρε προβάδισμα στο 14΄μετά από σέντρα του Κράνη και κοντινό πλασέ του Μπαλμπάνη (0-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στο 80΄ο Γαβρίνας με ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα για την ΑΕΜ, και στο 90΄ο Καλύβας διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου ( Νίκος Σταμάτης)

Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ.(78′ Τσεκρέζι), Κυρίτσης (83′ Ανδρωνάς), Γερετσιάν, Καπάι, Ρονάλντο (78′ Στάθης) , Σιαμήτρος Β. (83΄Μαστροκώστς), Καπάι (46′ λ.τ. Σκεπετάρης), Ντελής, Ντίμο και Λούζι (73′ Τσεκρέζι)

Α.Ε. Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος(88΄Ρούσσος), Τριφιάτης ,  Μπαλαμπάνης, Αυτζής (75΄Νικολόπουλος),Πιστιόλης, Κουφός (72′ Μιχαλόπουλος), Γαβρίνας (88′ Νασόπουλος), Κράνης (56′ Χαλαζιάς) και Αθανασόπουλος (72′ Καλύβας).