Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Αντιρρίου στο Δοκίμι απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα με 3-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και την συμμετοχή του συλλόγου στα πλέι-οφ. Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας Δοκιμίου μακριά από τον καλό εαυτό του δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, εντούτοις παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14΄με τον Μανδέλο. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 33΄με σκόρερ τον Μακρή (1-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παπακωστόπουλος στο 69΄ έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο, και ο Αμντέλ Σαλάμ στο 89΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί: Τάκος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Γιαννόπουλος, Νούλας (73΄Δάρλας), Μακρής, Ζαρκαδούλας, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Στραβοδήμος (81΄Μπαρμπαγιάννης), Αγγέλης, Κοντοπάνος (67΄Καλοκαίρης)

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Καραδήμας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Πατογιάννης, Αμντέλ Σαλάμ, Ζαχαρόπουλος, Ρουμπάτης, Μαστροκώστας, Μανδέλος (84΄Ντζουμάνης), Παπακωστόπουλος, Κατσίκας (63΄Αθανασόπουλος)