Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ο ΑΟ Ζευγαρακίου αγκαλιάζει και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος) το οποίο και συμμετέχει.

Στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Παντάνασσας με γκολ του Κατσαβοχρήστου στο 23΄και Πάγια  στο 42΄ ο ΑΟ Ζευγαρακίου πέτυχε την 14η συνεχόμενη νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 42 βαθμούς, 10 βαθμούς παραπάνω από τον Κεραυνό Γαβαλούς. Έχοντας στα τέσσερα εναπομείναντα   ματς και την αναμέτρηση με την Παιανία Μάστρου (η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα),, οι βαθμοί γίνονται 45, κάτι που σημαίνει ότι και μαθηματικά από σήμερα η ομάδα του ΑΟ Ζευγαρακίου τερματίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Μπακογιάννης, Ρέθι Ένο, Λιόκαυτος,  Ρέθη Εγκλι (70΄Σταμάτης), Ρέθη Έρι (46΄Τριανταφυλλόπουλος), Κουμάσης, Κολόμπατσος, Κακούρης, Ντοντάι

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Πάγια Ρ. (62΄Μπανάκας), Καλλιακμάνης, Ντόβας, Παντής, Κουλουκούρας (68΄Πάγια Ε.), Καμζέλας (80΄Θεοδορόπουλος), Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Α. (80΄Λιόντος )