Οι επαφές του Βασίλη Ξανθόπουλου με τον Απόλλωνα Πάργας φαίνεται πως μετουσιώθηκαν σε συμφωνία και πλέον από σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου αποτελεί τον νέο προπονητή του συλλόγου.

Ο Ξανθόπουλος λοιπόν  βρέθηκε σήμερα στην Πάργα συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου να αναλάβει τον Απόλλωνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας (3ος όμιλος).

Στην συνέχεια είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και έκανε την πρώτη προπόνηση.

Τη Κυριακή θα βρεθεί στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Χαλκίς.

Ο Απόλλωνας Πάργας βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Παναγρινιακό ) με 19 βαθμούς.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον τεχνικό Βασίλη Ξανθόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.Η επιλογή του Ξανθόπουλου να αναλάβει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη καμπή, χαίρει πλήρους αποδοχής από την διοίκηση της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός, στην προπονητική του καριέρα έχει περάσει από Ελαιόφυτο, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία,ΠΑΣ Πρέβεζα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Άρτας, Θεσπρωτό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Τρικάλα, ΑΕ Καραισκάκη,ΑΕ Μεσολογγίου, Παναγρινιακό.
Άμμεσος συνεργάτης και γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Πετσίνης.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους .