Το ήθελαν και οι δύο, είχαν τις φάσεις τους, αλλά δεν το πήρε κανείς. Άρης Λεπενούς και ΑΕ Αγίου Δημητρίου  έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν..

Γκολ θα μπορούσαν να έχουν βρει. Οι τυπικά γηπεδούχοι, Άρης Λεπενούς, (ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Δοκιμίου) δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα διχτυα. Στο 14΄με κοντινή κεφαλιά του Δήμου, μπλοκάρει την μπάλα ο Κούσουλας η πρώτη για τον Άρη. Στο β΄ημίχρονο ο Πετανίτης δεν είχε τα τελειώματα που έπρεπε , στο 69΄  μετά από κάθετη του Τσιούνη σουτ άουτ, τρία λεπτά αργότερα οι αμυντικοί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου απομάκρυναν την μπάλα πάνω στην γραμμή , μετα από σουτ του Πετανίτη.

Από την άλλη μεριά η ΑΕ Αγίου Δημητρίου είχε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 13΄με σουτ του Σπυριλιώτη, που απόκρουσε ο Γεωργίου, και στη συνέχεια ο Τσεκούρας από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Επίσης στο 34΄μετά από σέντρα του Κοκώνη, και σουτ του Σπυριλιώτη, ο Γεωργίου απομάκρυνε και πάλι τον κίνδυνο για την εστία του. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Γιάκου με τον Σπυριλιώτη στο 64΄, σουτ από καλή θέση άουτ, τον Τσεκούρα στο 75΄κεφαλιά άουτ, στο 85΄ο Πανταζή σουτ , ο Μπουμπούλης πάνω στην γραμμή απομάκρυνε, και στο 91΄σέντρα του Τηγανίτα ο Γεωργίου με διπλή προσπάθεια κράτησε το μηδέν στην εστία του, και έτσι όλα έμειναν στο μηδέν έως το φινάλε.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Καλαμπόκης. Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

‘Αρης Λεπενούς ( Μόρις Τσίβιτς-Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης Ι. ( 79΄Πιστιόλης.), Μουρτζιάπης Π (67 ΄Προδρομίτης), Μπουμπούλης, Βαμβακάς Χ., Θώδης, Βασιλάρης (93΄Φλούδας) Τζαμαλής Π.( 79΄ Τζαμαλής Ε.) , Δήμος (67΄Πετανίτης), Κοσμάς, Τσιούνης

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Γεώργιος Γιάκος)

Κούσουλας, Πανταζή, Μπίστας, Ρόκκος, Κωστόπουλος (93΄Κοκκώνης Β), Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Χουσενάι (71΄Τηγανίτας), Τσεκούρας, Πριόβολος (71΄Ράπτης), Σπυριλιώτης