Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος), ο Ηρακλής Αστακού επέστρεψε στις νίκες (3-2 τον Αστέρα Αγρινίου).

Νίκη βάλσαμο για την ομάδα του Ηρακλή Αστακού μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα . Τρίποντο με ανατροπή  κόντρα στον Αστέρα Αγρινίου που προηγήθηκε δυο φορές , αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το Δημοτικό Στάδιο Αστακού.

Οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45΄) πήραν προβάδισμα με τον Παχή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 64΄με τον Τζακώστα (1-1) . Ο Ζωγράφος στο 76΄έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Αστέρα (1-2), αλλά ο Ρουσάι Β., στο 80 ΄και ο Κοτρότσος Θ. στο 87΄έκαναν την ανατροπή (3-2) και χάρησαν στην ομάδα τους το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί : Κατσαούνης, Δανιάς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού (Ξενοφώντας Αθανασούλας)

Ελευθεράτος, Ι. Μπαρμπαρούσης (46′ Κοτρότσος Θ.), Λιβάνης, Παπαζήσης ( 24΄Κοντοζήσης), Γκάτσης, Ταφάνι, Ντόϊα, Μάτεβ, Δ. Μπαρμπαρούσης, Τζακώστας, Α. Ρουσάϊ.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαϊωάννου (75′ Λεχουρίτης), Σταματελόπουλος, Τζελτζές, Σπυρόπουλος (55′ Θεοδωρίδης), Ο. Βασιλάρης, Βαρέττας, Πατσέας, Παχής, Γκρίζης (65′ Μαυριφρύδης).