Με αυτογκολ στο 83΄ο ΑΟ Ρηγανά πέρασε και από την δύσκολη έδρα της Αναγέννησης Στάνου (0-1) και συνεχίζει την εντυπωσιάκη πορεία του προς την Α΄κατηγορία

Οι γηπεδούχοι έκαναν το καλύτερο φετινό παιχνίδι τους απέναντι στους πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος) και λύγισαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο αγώνας διακόπτηκε στο 20΄ μετά από διεκδίκηση της μπάλας στο αέρα του Λίτσου με έναν επιθετικό της Αναγέννησης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας  να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά,  ενώ μάλιστα ο άτυχος παίκτης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο! Σύμφωνα πάντα με νεώτερη ενημέρωση ο παίχτης έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και επέστρεψε στο σπίτι του υγιής.

Στο 83΄μετά από ατομική προσπάθεια του Κούση και παράλληλη σέντρα ο Κοσμάς στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε στον ΑΟ Ρηγανά ένα ακόμη τρίποντο, στον φετεινό μαραθώνιο της Β΄κατηγορίας.

Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης Στάνου εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ρηγανά Θοδωρή Λίτσο

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Κοσυφαρίνη, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Κώστα Λιανός)

Μαραγκός, Κοσμάς, Κοντός Κ. , Παππάς, Χριστοδούλου, Γιώτης, Σιαπλαούρας (46΄Καραπάνος), Σκυλογιάννης (80΄Μπιστιντζάνος), Μηλιάς, Παπανίκος, Γιαννη (78΄Κοντός Σ.)

ΑΟ Ρηγανά (Κώστας Βαγενάς)

Κουτρούμπας, Μπούρος, Σαγάνας Γ., Σαγάνης Κ., Λίτσος (20΄λ.τρ. Νταλαπέρας), Σαμψώνας, Τύμπας (46΄Ντζιμάνης), Καραχάλιος, Μικρόπουλος, Κούσης, Αριστόπουλος (70΄Μπιτσικώκος)