Για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του ΠΑΟ Καλυβίων. Ισορροπημένο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, πιο εύστοχοι οι γηπεδούχοι στην τελική προσπάθεια και πετυχαίνοντας τρία τέρματα πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Σανιδά, ο οποίος μέσα σε σύγχυση της άμυνας του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο έντονος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και το παιχνίδι να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Με δέκα παίκτες έμειναν οι γηπεδούχοι στο 19’ της αναμέτρησης, όταν ο Καραγιάννης αποβλήθηκε από τον κ. Λιόνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 22’ ο Παπαδόπουλος έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζώης. Στο 30’ η ατομική ενέργεια του Ντζουμάνη από δεξιά περνώντας τρεις παίκτες δεν είχε θετική κατάληξη, καθώς το σουτ του «βρήκε» τελευταία στιγμή πάνω σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και βγήκε πλάγιο άουτ. Στο 36’ έγινε η ισοφάριση για τον ΠΑΟ Καλυβίων, όταν σε σέντρα του Ζώγα από δεξιά, ο νεαρός Καραλής με όμορφη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζυγουρίτσα για το 1-1. Στο 43’ ένα σουτ με εξωτερικό πλασέ του Καρύμπα έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο άουτ, όντας η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έβαζε ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 53’ ένα σουτ του Γιαννόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή «έφυγε» λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζώη. Στο 62’ ένα δυνατό σουτ του Τασουλή μπλόκαρε δύσκολα στη δεξιά του γωνία ο Ζυγουρίτσας. Στο 68’ οι γηπεδούχοι θα φύγουν στην αντεπίθεση, ο Καποδίστριας θα πασάρει στον Σανιδά και ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έκανε το 2-1, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ την ΑΕΠ. Το 3-1 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 77’ ο νεοεισελθών Σταυρόπουλος, ο οποίος με ένα ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό πλασέ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή «κρέμασε» τον Ζώη, σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και ταυτόχρονα «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Λιόνα βρήκε νικήτρια την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς με σκορ 3-1.
Διαιτητής: Λιόνας
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Βασιλόπουλος
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Ντζουμάνης, Χριστοδούλου (53’ Βαβάτσικος), Κυρίτσης (69’ Σταυρόπουλος), Καραγιάννης, Ντότσικας, Γιαννόπουλος (77’ Δημόπουλος), Ράμμος, Ρισβάς (69’ Μακρυκώστας), Σανιδάς, Παπαδόπουλος (53’ Καποδίστριας).
ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Ζώης, Αλεξόπουλος, Κόκκαλης, Πατσαούρας, Καρασάββας, Ζαχαράτος, Καραλής, Αναστασίου Γ., Τασουλής, Καρύμπας, Ζώγας (61’ Αναστασίου Δ.).
https://www.facebook.com/aepalaiopanagias/