Με την δύναμη της έδρας ο Ηρακλής Αστακού σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι νίκησε με 6-1 τον ΑΟ Ζευγαρακίου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, δημιούργησαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 13΄με τον Ρουσάι Α. Στο 32΄και 41΄με δυο προσωπικά του τέρματα ο Κοτρότσος άυξησε τον δείχτη του σκορ σε 3-0 (αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη ο Τζακώστας (56΄) πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του Ηρακλή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Δ. Μπαρμπαρούσης αυξάνει τον δείχτη του σκορ σε 5-0 .  Ο ΑΟ Ζευγαρακίου μείωσε στο 73΄με τον Πελεκάνο, για να διαμορφώσει το τελικό 6-1 ο Κοντοζήσης στο 81΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα , (χρησιμοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές με λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα), είναι λογικό η ομάδα του ΑΟ Ζευγαρακίου να είχε κάποιες αρρυθμίες κατά διαστήματα και να μην έχει τη γνώριμη απόδοση με πατημένο το γκάζι και συνεχή πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Κατσαούνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού ( Ξενοφώντας Αθανασούλας)

Ελευθεράτος, Κοντοζήσης ( 60΄ Μπαρμπαρούσης Γ.), Λιβάνι, Ταφάνι, Παπαζήσης, Μάτεφ, Ντόια, Μπαρμπαρούσης Δ., Κοτρότσος (75΄Λαδιάς), Τζακώστας, Ρουσάι Α.

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Κρέτσης, Μπάλας, Μπανάκας (71΄Πάγια Α.), Καλογεράκης, Ντόβας, Παντής, Κουλουκούρας, Θεοδωρόπουλος, Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Ε.