Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Με ήττα έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου καθώς γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Κατοχής με 5-0 από τον Τρίκαρδο Κατοχής. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, το απόγευμα, στα πλαίσια της τελυεταλίας αγωνιστικής , δηλαδή της 18ης αγωνσιτικής του πρωατθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι με τον καιρό να ευνοεί παίκτες και φίλαθλους για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Για τον Αστέρα Μεσολογγίου ήταν μια “γλυκιά” ήττα, παρά το ευρύ σκορ του αγώνα, καθώς ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα που ήταν η παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, επιτεύχθηκε

Στο Α’ Ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας, πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια, δημιούργησαν αρκετή πίεση στους παίκτες της ομάδας μα και εν τέλει πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Το ημίχρονο έκλεισε με 3-0 και το παιχνίδι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο προπονητής μας έδωσε ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους τους μικρούς της ομάδας μας, μιας και η παραμονή είχε κριθεί.

4′ ΓΚΟΛ και 1-0 για το Τρίκαρδο Κατοχής με σκόρερ τον Γκασούκα, που εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Σεραφίγγου στη πλάτη της άμυνάς μας και απέναντι στο Ράπτη πλάσαρε εύστοχα.

28′ ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Σεραφίγγο, που βρέθηκε απέναντι το Ράπτη από πάσα του Γκαζούκα για να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων.

42′ ΓΚΟΛ και 3-0 με σκόρερ τον Παπαθανασίου, όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο σκόρερ βρέθηκε απέναντι στο Ράπτη και σημείωσε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Στο Β’ Ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, παρόλο αυτά όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ και ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Το μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ήταν το ανεξήγητο σε κάποια σημεία του παιχνιδιού σκληρό παιχνβ’ιδι των γηπεδούχων, όταν μάλιστα το σκορ είχε κρίνει τον νικητή του αγώνα. Ο διαιτητής κ. Βλάχος θα μπορούσε να προστατεύσει καλύτερα την ομάδα μας.

62′ ΓΚΟΛ με σκόρερ ξανά τον Γκασούκα και 4-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο σκόρερ δέχθηκε ωραία σέντρα μες τη μικρή περιοχή μας από τον Κονταρή και με προβολή πλάσαρε εύστοχα τον Ράπτη.

79′ ΓΚΟΛ για το τελικό σκορ 5-0 με σκόρερ τον νεαρό Ντορίζα, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνάς μας και απέναντι στον Ράπτη πλάσαρε εύστοχα.

Το αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Βλάχος, Κοσυφαρίνη και Μπουκουβάλας.

Αστέρας Μεσολογγίου: Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ. (72′ Μαστροκώστας), Κυρίτσης,  Γερετσιάν, Ανδρωνάς, Ρονάλντο, Σιαμήτρος Β., Αγγελάκης (λ.τ. 31′ Τσεκρέζι) Καπάι, Ντελής

Τρίκαρδος Κατοχής: Τσιάρας, Παπανικολάου, Μεταξούλης, Γατσώρης Γ.(59΄Ντοριζάς) Γατσώρης Λ.,(59΄Μαχαλιώτης) Παπαθανασίου, Καλέντζος, Κονταρής (70΄Γκιέτα), Σεραφίγγος (87΄Μαζαράκης), Κοντοπάνος (59΄Ρόμπολας) και Γκασούκας