Η ενημέρωση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:
Για την 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Γαβαλούς, από τον τοπικό Κεραυνό. Μέτρια εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια γνώρισαν την ήττα από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Κεραυνό Γαβαλούς.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πίεζαν από την αρχή για να προηγηθούν στο σκορ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 13’ το σουτ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Ζυγουρίτσας, ενώ στο 25’ ξανά ο Ζυγουρίτσας έδιωξε σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Μουχάνη. Το 1-0 έγινε στο 32’ με σκόρερ τον Μουχάνη, όταν σε σέντρα από φάουλ αριστερά του Παπαευθυμίου ο κεντρικός μέσος μετά από πολλές κόντρες και λίγο τύχη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ, αλλά ο διαιτητής «έδειξε» την σέντρα και το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο 40’ ο Παπαευθυμίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν και να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους «έβαζε» ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ένα σουτ του Ράμμου στο 57’ μπλόκαρε δύσκολα ο Κατερινόπουλος, ενώ και το σουτ του Σανιδά στο 68’ μπλόκαρε ο πορτιέρο των γηπεδούχων. Το παιχνίδι από εκεί και έπειτα παιζόταν στο χώρο του κέντρου περισσότερο, χωρίς αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 80’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την νίκη, αφού ο Παπαευθυμίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο συνολικά για την ομάδα του στον αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, είναι ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων έδωσε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, ώστε να πάρουν παιχνίδια και να προετοιμαστούν ακόμη περισσότερο για την επόμενη σεζόν.
Διαιτητής: Τάκος
Βοηθοί: Μπρέσιακας, Ζαχαράτος
Για την 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά τον Αστέρα Αγρινίου. Η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα οριστούν από την ΕΠΣΑ τις επόμενες ημέρες.
Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Αλεξανδρής (35’ λ.τ. Μπουσδούνης), Κούτσιας, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Κουζέλης, Παπαευθυμίου, Μουχάνης (81’ Κοκώνης), Παπαδόπουλος (81’ Κερασίδης), Βδουκάκης (72’ Γεροχρήστος), Μουρτζιάπης.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Ντζουμάνης, Κυρίτσης (55’ Χριστοδούλου), Λαουρδέκης Β. (55’ Μακρυκώστας), Μιχαλόπουλος, Ντότσικας, Γιαννόπουλος (65’ Βουλγαρίδης), Ράμμος, Ρισβάς (55’ Σταυρόπουλος), Σανιδάς, Βαβάτσικος (65’ Καποδίστριας).
Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)
φωτογραφίες Σωτήρης Μερατζής