Αμέσως μετά το εντός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό ο Γιάννης Κατσαρός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναγρινιακού

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Μετά από συνάντηση του Δ.Σ και του προπονητή της ομάδας μας κ. Κατσαρού Ιωάννη, ανακοινώνει ότι αποδέχεται τη δήλωση παραίτησης που υπέβαλλε ο κ. Κατσαρός. Οι οποίες προσπάθειες έγιναν από τους ανθρώπους της ομάδας, να μεταπειστεί ο κ. Κατσαρος δεν απέδωσαν καρπούς αφού ο ίδιος επέμεινε στην αρχική του απόφαση. Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για τη δουλειά και το ήθος του αναγνωρίζοντας ότι έδωσε το 100% των δυνάμεων του για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαστε σίγουροι ότι μια λαμπρή καριέρα περιμένει στο μέλλον τον κ. Κατσαρό. Η πόρτα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν και φεύγει σαν φίλος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ

“Ευχαριστώ πολύ όλο το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ και κυρίως τούς δύο βασικούς χρηματοδότες κ.κ Χολέβα και Καζαντζή για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε προσπαθώντας να δουλέψω όσο πιο επαγγελματικά μπορούσα, δίνοντας σε καθημερινή βάση τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια στο σύλλογο και φεύγοντας από το Αγρίνιο είναι σίγουρο ότι έκανα μόνο φιλους.”