ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, ο ΠΑΟ Καλυβίων έπαιξε εκτός έδρας με τον ΑΟ Ζευγαρακίου και ηττήθηκε με 4-1, ενώ η ομάδα της Μακρυνείας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο και κέρδισε επάξια την άνοδό της στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

Σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι και έχοντας το επιπλέον κίνητρο μιας νίκης γοήτρου, δυσκολεύτηκαν στο α΄μέρος  στο γήπεδο Παπαδατών να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αν και πέτυχαν νωρίς το πρώτο γκολ, με λιγοστές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ζευγαρακίου έχοντας αποβάλλει και το άγχος, πήραν μια ευρεία νίκη, ενώ η ομάδα του ΠΑΟ κατάφερε απλώς να μειώσει το σκορ με τον Κονδύλη και είχε και ένα δοκάρι μετά από καλό σουτ του Ζώγα, λίγα λεπτά πιο μετά..

Τα γκολ

23΄Μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Ντόβας βρέθηκε κοντά στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό πλασε πέτυχε το 1-0

53΄ Επιθετική προσπάθεια του Πάγια και παράλληλο γύρισμα της μπάλας, προς τον Κατσαβοχρήστο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.

61΄Ο Πελεκάνος με πολύ καλή ενέργεια βρέθηκε εντός περιοχής και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. (3-0)

68΄ Ο Κατσαβοχρήστος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και βράθηκε τετ α τετ  με τον τερματοφύλακ Ζώη τον οποίο πλάσαρε κάνοντας το 4-0.

77΄Οι φιλοξενούμενοι στην αντεπίθεση, ο Π. Καρύμπας με μακρινή μπαλιά ¨βρήκε τον Χρ. Κονδύλη ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας μειώνοντας το σκορ για την ομάδας του (4-1).

Μετά τον αγώνα οι πρωταθλητές  κατευθύνθηκαν στην πλατεία του Ζευγαρακίου, όπου ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων σε μια ωραία γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση της ομάδας, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και των φιλάθλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης  ήταν οι κ.κ. Τάκος, Καραπιπέρης και Πατρόπουλος.

ΑΟ Ζευγαρακίου (προπονητής Σπύρος Μπούρδος):

Αν. Ρόκκος, Λ. Καλογεράκης, Ρ. Πάγια, Δ. Καλλιακμάνης (68΄Ι.Π. Μπάλλας), Ν. Ντόβας, Σ. Παντής, Θ. Κουλουκούρας (46’ Σ. Μπανάκας), Ν. Καμζέλας, Π. Κατσαβοχρήστος (64΄Ερ. Πάγια), Δ. Πελεκάνος, Al. Paja (64’Γ. Θεοδωρόπουλος).

ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Καραλής, Αν. Πολίτης, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Κονδύλης, Γ. Αναστασίου, Δ. Αναστασίου (46΄ Π. Καρύμπας), Σ. Τασούλης (80΄ Γ. Λαθύρης),  Ι. Ζώγας.