Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παναιτωλικού, με μεγάλο σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 5-1 επί του Παναιτωλικού, για την 19η αγωνιστική της Super League U17.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη κατάφερε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Αραβανή, ύστερα από ασίστ του Βλάχου.

Στο 24ο λεπτό ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν ο Βλαχοδήμος αποβλήθηκε για χέρι. Ο Πάκος κέρδισε πέναλτι σε αυτή τη φάση, με τον ίδιο να σκοράρει το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πλασκασοβίτης με ωραίο σουτ κατάφερε να κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά οι ευκαιρίες του δεν βρήκαν δίχτυα.

Μάλιστα η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου είχε δοκάρι με τον Μόκκα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει στο 4-0 με τον Βάσση στο 82ο λεπτο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιωτόπουλος μείωσε το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό 5-1 ήρθε ξανά με τον Βάσση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος (46’ Παλατζάς), Κατσαούνος, Ναυρόζογλου, Ντώνος, Πάκος (51’ λ.τρ. Κόντος), Λούπας, Μυρόγλου, Πλασκασοβίτης (46’ Σαούγκος), Αραβανής (65’ Σπύρου), Βλάχος (80’ Βάσσης)

Παναιτωλικός: Ζαραηδόνης, Γαλιάτσος (76′ Πρωτόγερος), Σαλαγιάννης (61′ Μπελλάλης), Καπνιάρης, Βλαχοδήμος, Μόκκας, Κεχαγιάς (46′ Θεογιάννης), Γιωτόπουλος, Κακκιόνης, Ελέζι (61′ Παυλίδης), Γαλαζούλας (76′ Χότζα)