Η πλευρά του Παναιτωλικού δεν άφησε «αναπάντητα» τα όσα ισχυρίζεται εκείνη του Λεβαδειακού για τις διαιτητικές υποδείξεις του μεταξύ τους αγώνα.

«Ενστάσεις» για τις υποδείξεις του ρέφερι Σιδηρόπουλου εγείρει από χθες (29/4) ο Λεβαδειακός, με αφορμή τις αποφάσεις του ρέφερι και του VAR 2-2 του Αγρινίου. Οι οποίες και αφορούν τα λεπτά των καθυστερήσεων αλλά και το πέναλτι που υποδείχθηκε στον έξτρα χρόνο και μέσω αυτού διαμορφώθηκε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα. Η πλευρά του Παναιτωλικού δεν άφησε… αναπάντητα τα όσα ισχυρίζονται οι Βοιωτοί και από το Emileon σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως «τα επτά λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο διαιτητής ήταν λίγα, αφού από το 60′ και έπειτα υπήρχαν συνεχείς διακοπές. Υπήρξε… κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Ακόμη και σε αυτό το επτάλεπτο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και για αυτό υπήρξαν δύο λεπτά έξτρα χρόνος που και πάλι ήταν λίγα. Αλλωστε τις πολλές διακοπές παραδέχθηκε και ο προπονητής του Λεβαδειακού, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν τις επικροτεί!».

Οσο για το πέναλτι υπογράμμιζαν πως «ήταν πεντακάθαρη παράβαση» και μάλιστα από την ομάδα σχολίαζαν ότι «ο Σιδηρόπουλος ήταν μπροστά στη φάση και δεν το υπέδειξε». Παράλληλα από τον Παναιτωλικό στέκονται και στην αναφορά του Γιάννη Αναστασίου, τεχνικού τους, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, όπου και είπε «είχα καλεσμένο από το εξωτερικό στο γήπεδο. Το πρώτο που με ρώτησε στο τέλος του αγώνα ήταν για το διαιτητή. Του είπα ότι είναι διεθνής και γέλασε. Μου είπε “αυτός”;».