Ιστορική απόφαση: Στην Α’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας
Μετά από συνεδρίαση παικτών – διοίκησης και έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, ο σύλλογος έλαβε την ιστορική απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για μια εξέλιξη με ιδιαίτερη σημασία, καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία του νομού, πραγματοποιώντας ένα όνειρο που για χρόνια αποτελούσε στόχο και επιθυμία όλων των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα θα αποτελέσει τον μοναδικό εκπρόσωπο της περιοχής της Τριχωνίδας στην Α’ Κατηγορία, επαναφέροντας την παρουσία της περιοχής στο κορυφαίο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια.
Η απόφαση συμμετοχής αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα, με τη διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά τον σύλλογο να συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία αλλά και συναίσθηση των αυξημένων απαιτήσεων που συνοδεύουν τη συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία. Άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας σεζόν, με στόχο μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική παρουσία που θα τιμήσει τόσο τον σύλλογο όσο και ολόκληρη την περιοχή της Τριχωνίδας.
Η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για την ιστορία της ομάδας, η οποία ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά τις εμπειρίες και τις προκλήσεις της κορυφαίας κατηγορίας του αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου









