Αρχική Παναιτωλικός Έχασε στο Περιστέρι, αλλά εξασφάλισε την παραμονή ο Παναιτωλικός!

Έχασε στο Περιστέρι, αλλά εξασφάλισε την παραμονή ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο, αλλά ευνοούμενος από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία!

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0, αλλά η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στην κατηγορία, καθώς την βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

Σε ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έγινε στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δεν έκανε χάρη στον Παναιτωλικό, επικράτησε με 2-0, αλλά η ομάδα του Αγρινίου παρά την ήττα της διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, καθώς την βόλεψαν τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες.

Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς με ρυθμό, εκατέρωθεν ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγρινίου επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, έμεινε στο μηδέν μπροστά, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα και έμεινε στην Σούπερ Λίγκα παρά την κάκιστη πορεία τους στα πλέι άουτ.

ΤΑ ΓΚΟΛ
30’: Έξοχη συνεργασία των παικτών του Ατρόμητου και εν προκειμένω των Οικονομίδη, Κωτσόπουλου, Κλωναρίδη, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πλάσαρε σε άδεια εστία για το 1-0.
85’: Ο Κεσχρίντα έβγαλε τετ-α-τετ τον Κλωναρίδη που πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0:

Η μικρογραφία
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0
Γήπεδο: Περιστερίου
Σκόρερ: 30’ Καμαρά, 85’ Κλωναρίδης
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Κίτρινες: -.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού, Οικονομίδης (77′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87’ Τζαβίσας), Ρομπάιγ.
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (35′ Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46′ Ντίαζ), Ξενιτίδης, Μόρσεϊ (74′ Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.

}
error: Content is protected !!