Ο Παναιτωλικός παρά την ήττα από τον Ατρόμητο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα αφού αγνοεί τη νίκη επί εννέα αγώνες!

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε ότι η εικόνα του Παναιτωλικού δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα και στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, στην αποχώρηση των Κορνέλιους και Φλόρες και στα δοκάρια.

«Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά, ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς ήταν η φάση του Καρέλη, αν έκανε εκεί το γκολ στο δοκάρι ήταν και σε καλή στιγμή, πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που παίρνεις ρίσκο και ανοίγεσαι ξέρεις ότι θα είσαι ευάλωτος πίσω…. Εμείς γενικά στα play out πληρώσαμε την ατυχία μας σε πολλά παιχνίδια, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κάθε ευκαιρία που δημιουργήσαμε μάλλον δεν την τελειώσαμε όπως έπρεπε, είχαμε αρκετά δοκάρια αλλά σίγουρα η εικόνα μας στα play out δεν είναι αυτή που μας αρμόζει, αυτή που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπορούμε να πούμε πολλά αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή,  να τελειώσουμε και από εκεί και πέρα να γίνουν οι ανάλογες εισηγήσεις στη διοίκηση και η διοίκηση να αποφασίσει» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Για την μέτρια εικόνα της ομάδας από τον β’ γύρο και έπειτα, είπε: «Ο β’ γύρος δεν ήταν καλός δεδομένου ότι έφυγε ο Κορνέλιους, έφυγε ο Φλόρες, που δεν αντικαταστάθηκαν, είχαμε πολλά προβλήματα, χρησιμοποιήσαμε στο β’ γύρο 4 αριστερά μπακ, 3 δεξιά, 4 τερματοφύλακες, αλλάξαμε το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο 8-9 φορές, ήταν δύσκολο, δεν είχαμε επιλογές, είχαμε τραυματισμούς και δεν ήμασταν σταθεροί στην απόδοση μας στον β’ γύρο. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Να κοιτάξουμε να έχουμε καλή εικόνα με τον ΟΦΗ γιατί πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, τη χρωστάμε στους φιλάθλους μας».