Το παιχνίδι δεν είχε κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να έχουν «κλειδώσει» την παραμονή στη Super League και να αγωνίζονται αποκλειστικά και μόνο για το γόητρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και με τους δύο αντιπάλους να παίζουν προϊόντος του χρόνου όλο και πιο επιθετικά.

Στο 10΄ο Ντίκο με πλασέ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Παναιτωλικού, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με το VAR να συμφωνεί με την υπόδειξη του βοηθού.

Δοκάρι ο Παναιτωλικός

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 39΄. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ ο Στάγιτς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

«Καπάκι» στην επόμενη φάση ο Λάρσοσν έπιασε το σουτ εκτός περιοχής και ο Γκρατερόλ απέκρουσε σωτήρια.

Νέα καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες στο 43΄με τον Καρέλη να αποφεύγει τον Γιοχού να πλασάρει και τον Χριστογεώργο να διώχνει σε κόρνερ.

Δοκάρι (και) ο Καρέλης

Δεύτερο δοκάρι για τον Παναιτωλικό στο 49΄. Μετά από σέντρα του Μλάντεν ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 52΄ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Ντίκο ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη σύμφωνη γνώμη βοηθού και VAR.

Ξανά δοκάρι (!) ο Καρέλης

Οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα δοκάρια στους στο 69΄. Μετά από κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του Καρέλη η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι των Κρητικών.

Δύο γκολ ο ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 84΄όταν μετά από γύρισμα του Λάρσον ο ο Χουχούμης έβαλε το πόδι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκρένινγκ με πλασέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (0-2) έπειτα από ασίστ του Μπιφουμά.

Ο Παναιτωλικός που τα άκουσε…χοντρά στο τέλος του αγώνα απ΄τον κόσμο του, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα των play outs χωρίς νίκη με το κοντέρ να γράφει συνολικά 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ τερμάτισε με 41 βαθμούς, πρώτος στα play outs και έβδομος στην τελική κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος.

O διαιτητής Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χριστογεώργο, Μπουζούκη

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Χουχούμης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς, Ξενιτίδης (79΄Ξενιτίδης), Τσιγγάρας (73΄Νικολάου), Μπουζούκης (64΄Ντουάρτε), Ντίας, Βοΐλης (79΄Σενγκέλια), Καρέλης (79΄Ζοάο Πέδρο).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Διαμαντής, Γιοχού, Γιαννούλης (60΄Μπιφουμά), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Θοράρινσον (76΄Μαρινάκης), Μπάκιτς (76΄Αποστολάκης), Φελίπε (86΄Φαλατάχ), Ντίκο 976΄Γκρένινγκ).