Μετά από ένα χρόνο αποχής, από τους αγωνιστικούς χώρους ο Απόλλωνας Θέρμου επιστρέφει και πάλι στα γήπεδα….

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Μετά από ένα χρόνο αποχής και απραξίας του συλλόγου για τους λόγους που έχουμε αναφερθεί εδώ και αρκετές φορές ( ελάχιστα χρήματα, έως μηδαμινά από δήμους περιφέρειες πολιτεία και επσνα!!!) , ο ιστορικός σύλλογος θα δώσει και πάλι το παρών στα γήπεδα του νομού μας.

Οι  προσωπικές και παχηλές χορηγίες (δικές μου και Κωνσταντίνου Τσατσαράγκου) δεν υφίσταται πλέον, γιατί το μόνο όφελος ήταν μόνο για την κοινωνία του Θέρμου και για κάποιους να λένε ότι έχουμε ομάδα αλλά ποτέ δεν ρώτησαν τα έξοδα της ομάδας!!

Να σας τα υπενθυμίσω λοιπόν για ακόμα μια φορά. Εξοπλισμός γυμναστικής, ρουχισμός, έξοδα μετακινήσεων,  διαιτησία και το πιο σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές « ένα τραπέζι»,  και νερακια για να έχουν στον αγώνα και στην προπόνηση.!!!!!!!

Θα σας στο λέω μέχρι να ξανά – βρεθούμε στον άλλο κόσμο!!!!!! Όλα αυτά κύριοι έκαναν την ομάδα να σταματήσει!!!!!

Επίσης πρέπει να ενημερώσω τους αγαπημένους μου ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και με τον αθλητισμό,  αλλά έχουν προσφέρει πολλά στον δήμο Θέρμου με τις γνώσεις τους και με τις γνωριμίες που διαθέτουν , και με τον χρόνο που σπαταλάνε για να πάει ο τόπος μπροστά,  και λυπάμαι γιατί μερικοί ξέρουν πόσα χρήματα θέλει μια ομάδα στην β΄ κατηγορία , ώστε να παραμείνει, με ποδοσφαιριστές φαντάσματα που πραγματικά έχουν φύγει για σεζόν από τον τόπο τους !!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ένας Δήμος για να παραμείνει ενεργός  χρειάζεται μεταδημοτεύσεις , έτσι και μια ομάδα  μεταγραφές. Όσο αναφορά για τις Ακαδημίες Θέρμου κύριοι αγαπητή μου συμπολίτες να σας ενημερώσω ότι το «μεροκάματακι» καλό είναι όπως το «βγάζω» και εγω για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια που χρηματοδοτούσα σαν κορόιδο,  να συνεχισω και να σημειωθεί ότι οι Ακαδημίες μας θα είναι ένα ωραίο ΚΔΑΠ, αγοράκια και κοριτσάκια μαζί για να περνάει η ώρα μας , και να πηγαίνουν οι μαμάδες να «ξεσκάνε» και αυτές από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν!

Κύριοι δεν γίναμε ζητιάνοι για προσωπικό όφελος,  γίναμε ζητιάνοι για την ομάδα 11 χρόνια με σειρά προέδρων Στέργιου Χρήστος – Κόκκοτος Δημήτριος καθηγητής – Παπαθανασοπουλος Ιωάννης και ο σημερινός και για πολλά χρόνια ακόμα Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος (Μητσούλας)

Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε την ανακοίνωση και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος