Με την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής (στον 3ο όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕ Μεσολογγίου), την Κυριακή 11 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Η Θύελλα Κατσικάς έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ενώ Αναγέννηση Άρτας, ΑΕ Μεσολογγίου και Άρης Φιλιατών διεκδικούν δυο ακόμη εισιτήρια.

Αναλυτικά τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και ποιες ομάδες ευνοούνται:

3ος όμιλος

Η Θύελλα Κατσικάς που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Αναγέννηση Αρτας με 9 βαθμούς, ΑΕ Μεσολογγίου με 8 και Αρης Φιλιατών με 6 διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Ουσιαστικά τα πάντα θα κριθούν στο ματς Αρης Φιλιατών- Αναγέννηση Αρτας, ενώ το Μεσολόγγι θα παίξει εκτός με τον Θιναλιακό.

Αν δεν νικήσει ο Αρης, τότε μένει εκτός και ανεβαίνουν Αναγέννηση και Μεσολόγγι, ανεξάρτητα το τι θα γίνει στο άλλο ματς.

Αν νικήσει όμως ο Αρης, τότε υπάρχουν τα ακόλουθα σενάρια…

Αν ηττηθεί το Μεσολόγγι, ανεβαίνουν Αναγέννηση και Αρης. Το ίδιο ισχύει και σε ισοπαλία του Μεσολογγίου, εκτός αν υπάρξει το εξωγήινο σενάριο της νίκης του Αρη με 11 γκολ διαφορά (….). Σε αυτή την (υποθετική μόνο) περίπτωση μένει έξω η Αναγέννηση Άρτας

Αν νικήσει το Μεσολόγγι, ανεβαίνει αυτόματα. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο Αρης νικήσει με 1 γκολ διαφορά ανεβαίνει η Αναγέννηση. αλλά αν η νίκη του Αρη είναι με 2 γκολ διαφορά και πάνω, τότε ανεβαίνει αυτός…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θύελλα Κατσικάς 12 (8-3)

Αναγέννηση Αρτας 9 (12-4)

ΑΕ Μεσολογγίου 8 (4-5)

Αρης Φιλιατών 6 (9-4)

Θρίαμβος Λούρου 5 (2-3)

Θιναλιακός 5 (4-12)

Αστραπή Μεσοποταμίας 3 (3-11)

Τελευταία αγωνιστική

Θρίαμβος Λούρου- Αναγέννηση Μεσοποταμίας

Αρης Φιλιατών- Αναγέννηση Αρτας

Θιναλιακός- ΑΕ Μεσολογγίου

ΡΕΠΟ Θύελλα Κατσικάς

πηγή: stoplekto.gr