Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιγγάρας, ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και αδερφός του Χάρη Τσιγγάρα που είναι έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην γαλλική Τουλούζ. Ο αδερφός του, λοιπόν, στάθηκε στον «επαναπατρισμό» του Χάρη, τις εμπειρίες με τις οποίες είναι έτοιμος να ξαναμπεί στην Τούμπα αλλά και την δική του ποδοσφαιρική καριέρα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, ο Άγγελος μίλησε για τα δικά του ποδοσφαιρικά βήματα και τις δυσκολίες μου αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, εδώ στην Πορταριά Χαλκιδικής. Ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε ενώ παράλληλα κάνουμε φυσικά και προπονήσεις. Πολλά μεγάλα και μικρά ονόματα- όπως το δικό μου-  βρίσκονται εκεί και κάνουμε όλοι μαζί προπονήσεις. 

Γενικότερα, πέρασα και εγώ μια δύσκολη χρονιά, ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Ήμουν τυχερός που δεν το πέρασα όλο αυτό στα πρώτα μου βήματα. Θα κάνω υπομονή, θα δουλέψω και θα ανταμειφθώ κάποια στιγμή. Έχω πεισμώσει γιατί ξέρω τι αξίζω και τι μπορώ να δώσω. Και η ίδια ομάδα μου το ξέρει αυτό. Τώρα εγώ δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι στράβωσε, άλλαξε και ο προπονητής. Αυτοί ξέρουν καλύτερα…»

Φυσικά, μίλησε και για την επιστροφή του αδερφού του, Χάρη Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ: «Να σας μιλήσω ανοιχτά, ο Χάρης επέστρεψε και δεν είναι σε άσχημη κατάσταση. Είχε κάποιες ατυχίες με τους τραυματισμούς και νομίζω πως ο προπονητής δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. 

Σε κάθε περίπτωση, έρχεται έτοιμος με πολλές παραστάσεις από την Γαλλία. Έρχεται διψασμένος για την ομάδα και για τίτλους. Μπορεί να μην έπαιξε πολύ ,αλλά έρχεται κερδισμένος. Επίσης, ο αδερφός μου είναι πολύ καλός με… πρωταθλήματα, κύπελλα και γενικότερα τα τρόπαια .Κάθε χρόνο σηκώνει και από ένα!»

Για το αν θα καταφέρει ο Χάρης Τσιγγάρας να πάρει θέση βασικού στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι στο χέρι του, από αυτόν εξαρτάται. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι βασικός και αναντικατάστατος».

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος κάνει προπονήσεις με τον Άγγελο Τσιγγάρα: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Χρήστος Τζόλης. Κάνουμε μαζί προπονήσεις. Τεράστιο ταλέντο και είναι πολύ προσγειωμένος και ταπεινός».

Τέλος, σχολίασε και  το ενδεχόμενο για το αν θα μπορούσε να υπάρξει συμπαίκτης με τον αδερφό του, Χάρη Τσιγγάρα: «Επειδή ξέρω τα στοιχεία του, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε. Και στην εθνική που είχαμε παίξει μαζί, αυτό φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι 2- 3 επίπεδα πάνω, πρέπει να κάνεις την διαφορά. Εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμη αυτό. Εδώ είμαστε, δουλεύουμε και θα φανεί στο μέλλον. Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν θα ήθελα να πάω σε μεγάλη ομάδα, θα προτιμούσα  να πάω στο εξωτερικό».