Αναλυτικά τα ευχαριστήρια μηνύματα για την άνοδο της ΑΕ Μεσολογγίου στην Γ΄Εθνική
Το Δ.Σ. της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα της AEM FC – Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου για την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της για μια καλή πορεία τη νέα αγωνιστική χρονιά.”
Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στη τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Μεσολογγίου για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Ευχόμαστε να έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ανάλογες επιτυχίες και να εκπροσωπήσει επάξια τη πόλη μας στο νέο πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, συγχαίρουν την
ΑΕ Μεσολογγίου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Δίκαια και άξια η ιστορική ΑΕΜ βρίσκεται ξανά στην κατηγορία που ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους!
Ο σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕ Μεσολογγίου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία τής ΑΕΜ, εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πανάξιας επιτυχίας.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μεσολογγίου νοιώθουν περηφάνια που οι «κανονιερηδες» επανήλθαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα και ευχόμαστε με τη βοήθεια όλων όσων την αγαπούν, να πετύχει τούς στόχους της. Η ένδοξη ιστορία της με την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και την ανταγωνιστική της παρουσία απέναντι σε σημαντικές και ιστορικές ομάδες, αποτελούν παρακαταθήκη μιας νέας πορείας με την συμμετοχή, την συνδρομή και την συμπαράσταση όλων των τοπικών, υγειών, δυνάμεων της περιοχής μας.
Ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα είμαστε κοντά της, όπως πράξαμε στο απώτερο και στο πρόσφατο παρελθόν της.
Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγιου για την Α.Ε.Μεσολογγιου:
‘Το Δ.Σ. τής ΑΕΚ Μεσολογγίου συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΜ για την άνοδο της στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και της εύχεται να κάνει μία αξιόλογη πορεία και να εκπροσωπήσει επάξια την Αιτωλοακαρνανία στο νέο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής’.

 

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Όσα συγχαρητήρια και να πούμε είναι λίγα για αυτό που κατάφερε η AEM FC – Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η άνοδος και η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες ήταν το επιστέγασμα της φετινής προσπάθειας. Δώσατε μεγάλη χαρά σήμερα στη πόλη του Μεσολογγίου και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Απόλλων Δοκιμίου

Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ και ο προπονητής Θ.Λαυράνος συγχαίρει την Διοίκηση,τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και τους εύχονται να έχουν καλή συνέχεια.