Την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγυρίζουν Κοζάνη και Αιολικός, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο ο Καμπανιακός.

Η Κοζάνη (φωτο) επικράτησε 1-0 του Τηλυκράτη και σφράγισε το εισιτήριο ανόδου, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τα «λιοντάρια» περίμεναν 42 χρόνια αυτή την επιτυχία, η οποία θα μπορούσε να έρθει και έναν χρόνο πριν, αλλά οι δικαστικές διαμάχες δεν τους ευνόησαν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Καμπανιακός ετοιμάζεται να αγωνιστεί στη Super League 2, καθώς η ομάδα της Χαλάστρας πήρε «χρυσό» βαθμό (1-1) στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα και εξασφάλισε την άνοδο.

Ευνοημένος από τα αποτελέσματα αναδείχτηκε και ο Αιολικός, ο οποίος αν και είχε ρεπό, εξασφάλισε μια θέση στη Super League 2 της νέας περιόδου. Οι Μυτιληνιοί πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία μετά από 37 χρόνια και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες στο ενδιάμεσο.

Πλέον απομένει να κριθεί μια ακόμη θέση, την οποία διεκδικούν Γιούχτας και Τηλυκράτης. Εν πολλοίς, το 4ο εισιτήριο για τη Super League 2 θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στη Λευκάδα.

Την τελευταία αγωνιστική στις 23/6, ο Τηλυκράτης παίζει στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό και ο Γιούχτας υποδέχεται τον Αιολικό.