Δεν αποτελεί μυστικό εδώ και καιρό πως ο Κηφισιά και Γιώργος Πετράκης θα έλυναν τη συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν. Η απόφαση είχε παρθεί.

Ένα τυπικό ραντεβού απέμενε και πιθανότατα δεν θα γίνει καν. Το βράδυ της Παρασκευής (16/6) ο Χρήστος Πρίτσας πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στη Super League 1 με έξοδο στα μπουζούκια. Προσκεκλημένοι ήταν και αρκετοί εκτός κλαμπ.

Το παρών έδωσε και ο Κρητικός κόουτς. Μία στιγμή έντασης ήταν αρκετή για να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του μία ώρα αρχύτερα. Διόλου απίθανο να μην είναι στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (18/6-17.00).

Η πόρτα άνοιξε και μαζί με τον Πετράκη είναι πιθανό να την… περάσουν κι άλλοι. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.gr, και ο Γιώργος Τουτζιάρης.

Εκτός από τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ, αναμένεται ενίσχυση και σε άλλους τομείς. Ο Γιώργος Κασναφέρης είναι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι. Οι επαφές μαζί του έχουν προχωρήσει για να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού.

Μόνο που τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός. Η Κηφισιά έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Δεν σκοπεύει, άλλωστε, να έχει ρόλο κομπάρσου την επόμενη σεζόν, αλλά να παραμείνει στην κατηγορία και σταδιακά να καθιερωθεί.

Αρκετοί έχουν προταθεί, ελάχιστες είναι οι επιλογές που παίζουν όντως και ο Άκης Μάντζιος είναι το όνομα που φιγουράρει πρώτο στη λίστα. Τη σεζόν που μας πέρασε ο 53χρονος κοούτσαρε τον Αστέρα Τρίπολης και προηγουμένως ήταν στον Άρη.