Αρχική Γ' Εθνική Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι Τηλυκράτη – Γιούχτα

Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι Τηλυκράτη – Γιούχτα

Την Κυριακή 18/6 διεξάγονται οι αγώνες μπαράζ των πέντε πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League 2 και θα παίξουν Τηλυκράτης – Γιούχτας και Αιολικός – Κοζάνη.

Στη Λευκάδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην αυριανή (18/6) 9η αγωνιστική των μπαράζ που δίνουν οι πρωταθλητές των πέντε ομίλων της Γ’ Εθνικής, για την άνοδο τεσσάρων συνολικά ομάδων στη Σούπερ Λιγκ 2. Στο δημοτικό γήπεδο «Πλάτων Γρηγόρης», στις 17.00, ο Τηλυκράτης θα υποδεχτεί τον Γιούχτα. Το συγκρότημα της Λευκάδας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προσπεράσει τους κρητικούς, ενώ σε περίπτωση που πάρει το τρίποντο η Ηρακλειώτικη ομάδα, τότε θα σφραγίσει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Η ΚΕΔ της ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γιώργο Χρόνη με επόπτες την Δήμητρα Τσαγανού και τον Πέτρο Καραγιάννη από την Δυτική Αττική.

Η ανακοίνωση του αυλλόγου αναφέρει τα εξής:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΤΟΝ Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE 2.
ΕΝΤΕΚΑ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ….
Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΤΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ, ΕΙΤΕ ΝΟΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ …ΨΗΛΑ ΩΣ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ.

 

}
error: Content is protected !!