Παίζει ποδόσφαιρο στη Βενετία και παράλληλα εργάζεται σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το όνομά της είναι Αγκάτα Ιζαμπέλα Σεντάσο.

 

Είναι 30 χρονών και παίζει ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια στην ομάδα Βενετία ’85. Είναι εξτρέμ, έχει έφεση στο γκολ αλλά δεν είναι τόσο γνωστή για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες.

 

 

Η ομάδα της παίζει στη Serie B αλλά εκείνη είναι επιπέδου Champions League εάν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάσει στο Instagram. Έχει ξεπεράσει τους 57.000 followers και συνεχίζει να έχει τεράστιο άνοδο αφού αρέσκεται στο να «ανεβάζει» κυρίως φωτογραφίες της εκτός ποδοσφαίρο.

Την έχουν χαρακτηρίσει ως την «πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια της Ιταλίας» και της αρέσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για την άνοδο της δημοτικότητάς της μέσω των social media και απάντησε: «Είμαι χαρούμενη. Βλέπω όλο αυτό ως ευκαιρία γιατί μου επιτρέπει να κάνω το άθλημά μου πιο γνωστό.Θέλω να βοηθήσω να αυξηθεί η προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου».

«Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό δεν κληρονομήθηκε από την οικογένεια. Στο σπίτι με έσπρωχναν προς τη μουσική, τον χορό, το πιάνο. Αλλά ήθελα να τρέξω. Ως παιδί, λοιπόν, ξεκίνησα το μπάσκετ. Διασκέδαζα αλλά μου άρεσε να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Έπαιζα πάντα απέναντι σε άνδρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα» είπε η Ιζαμπέλα.

Παραδέχεται ότι από μικρή είχε ηγετικές ικανότητες και δηλώνει πως θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: www.to10.gr