Ενεργοποιήθηκε η βασική επιλογή προπονητή για τους νεοφώτιστους, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας των βορείων προαστίων, επιστρέφοντας σε… γνώριμα λιμέρια.

Μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Πετράκη, η Κηφισιά κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κλείσει τον Άκη Μάντζιο για τη νέα χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων από τις δύο πλευρές και αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (22/06) να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League.

Μεταξύ άλλων, υπολογίζονται 15 μεταγραφικές κινήσεις και γενικότερα ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Ο Μάντζιος βρέθηκε φέτος στον πάγκο του Αστέρα, όπου παρέμεινε για 14 αγώνες. Σημαντικότερη στιγμή του στην Τρίπολη ήταν η νίκη με 1:0 επί του πρωτοπόρου -τότε- Παναθηναϊκού στις 30 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων έχει προπονήσει τον Άρη, τον Πανιώνιο τη Λαμία και τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, το στοιχείο που τον… ενώνει με τη νέα του ομάδα, είναι η παρουσία του σε αυτήν ως παίκτης. Για την ακρίβεια έχει πραγματοποιήσει 64 συμμετοχές με τη φανέλα του Α.Ο. Κηφισιάς έως το 1991, όταν μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Το συγκεκριμένο σωματείο ενώθηκε το 2015 με τον Α.Ο. Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο σημερινός Α.Ο.Π. Κηφισιάς.//Α.