Στη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας σφράγισε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο και μαζί με Αιολικό, Κοζάνη και Καμπανιακό θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στη Super League 2. Αντίθετα ο Γιούχτας Αρχανών αν και αναδείχτηκε πρωταθλητής στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ισοβάθμησε με τον Τηλυκράτη στα μπαράζ, την καινούργια χρονιά θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.

Το ματς του Καμπανιακού με τον Τηλυκράτη έληξε με 1-1. Οι Λευκαδίτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 11’ με σουτ του Νιφορόπουλου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 74’ ο Βουτσκίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Π. Καθάριου πέτυχε το τελικό 1-1.

Το φιλμ του αγώνα:

4′ Λάθος της άμυνας του Καμπανιακού ο Γκουντρουμπής στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ…
ΓΚΟΛ! 11′ Ο Νιφορόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια και από θέση πλάγια αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους!
28′ Μετά από κακό διώξιμο της άμυνας του Τηλυκράτη Λευκάδας, ο Πόζογλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ…
44′ Μακρινό σουτ του Πόζογλου, καμία ανησυχία για τον Παρδαλό…
46′ Ο Νίκος Καθάριος έκανε την πάσα στον Ιγνατίδη, με τους αμυντικούς του Τηλυκράτη την τελευταία στιγμή ανακόπτουν τον επιθετικό των γηπεδούχων!
54′ Σέντρα σουτ του Μάνιου, εύκολα μπλοκάρει ο Παρδαλός…
ΓΚΟΛ! 74′ Εκτέλεση φάουλ του Παύλου Καθάριου, ο νεαρός Βουτσκίδης στο ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους!
84′ Δυνατό σουτ του Ιγνατίδη, ο Παρδαλός με υπερένταση μπλόκαρε την μπάλα!

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (80′ Καλπακίδης), Ρακαβίνας (82′ Γιαννόπουλος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Πόζογλου (46′ Χατζηβασιλειάδης), Σαπουντζής, Παπακωνσταντίνου, Ν. Καθάριος, Κεχαγιάς (70′ Ταΐρης), Μάνιος (70′ Βουτσκίδης).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος (26′ λ.τ Καταγής), Τακίδης, Γιαννιώτης, Σκιαδάς, Περιστέρης (77′ Κυριακής), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (77′ Κατσής), Ζδράβος, Νιφορόπουλος.