Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Και στην περίπτωση του ομίλου Καμίνσκι που προσπάθησε να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Παναιτωλικού, οι συμπτώσεις αρχίζουν να γίνονται πολλές.

Πριν από 11 ημέρες, ο ιδιοκτήτης της Κορτράικ Βίνσεντ Ταν ανακοίνωσε την πώληση του συλλόγου έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ στους Αμερικανο-Πολωνούς επιχειρηματίες, που μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη τύπου στην οποία πάνω-κάτω είπαν τα ίδια μετά από αυτά που είχαν πει μετά την αρχική συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα για την εξαγορά του Παναιτωλικού.

Μετά από 11 ημέρες όμως στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Βίνσεντ Ταν δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ, ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχουν καλύψει ούτε μία τρέχουσα ανάγκη της Κορτράικ, που παραμένει χωρίς προπονητή και με ελάχιστους παίκτες που έχουν συμβόλαιο!

Το γκρουπ Καμίνσκι υποστηρίζει ότι το πρόβλημα που αφορά την μεταφορά των χρημάτων είναι γραφειοκρατικό και τυπικό και ζήτησαν προθεσμία μερικών ημερών (ακριβώς ότι είχε γίνει και στην περίπτωση της ομάδας του Αγρινίου), προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα.

Όλοι στην Κορτράικ είναι εξαιρετικά ανήσυχοι με τις εξελίξεις, αφού ο σύλλογος είναι παρατημένος στην τύχη του, με τα νέα από το θέμα της πώλησης της ομάδας να εξελίσσονται αρνητικά.