ΚηφισιάΦαβορί ο Αναστασίου μετά το… φαβορί Μάντζιο που έκανε πίσω. Το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Ανέστη ….

Ο Πετράκης είχε «τελειώσει» πολύ πριν την κουβέντα που είχε με τον Πρίτσα στα μπουζούκια και δεν πήγε και πολύ καλά! Κάτι η… πίκρα του Κρητικού κόουτς για τις επαφές με άλλους προπονητές, κάτι η διαφωνία για το ποιος ανέβασε την ομάδα, έφερε το προδιαγεγραμμένο μεν, αλλά πρόωρο διαζύγιο!

Ο Άκης Μάντζιος άφησε το… στυλό και δεν υπέγραψε. Στο «κούρεμα» της διάρκειας του συμβολαίου (από διετές σε μονοετές) έκανε πίσω. Στο «ψαλίδι» της αποζημίωσης όμως όχι και αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση δεν… πήρε!

Πλέον φαβορί μετά το… φαβορί, ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος παρακολούθησε την φιέστα της Κηφισιάς με την Καλαμάτα, αλλά είχε άγνοια περί ενδιαφέροντος από την ομάδα των Βορείων προαστίων! Προφανώς και το όνομα του να έπεσε στο τραπέζι όταν «στράβωσε» του Μάντζιου.

Ο Αναστασίου ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Στέφανο Κοτσόλη στον Παναθηναϊκο τη σεζόν 2013-14 και κάτι λίγο από τη σεζόν 2014-15. Διόλου απίθανο, ο Έλληνας κόουτς να αποτελεί (και) επιλογή του πρώην τερματοφύλακα του «τριφυλλιού»!

Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ακόμα νέα συνεργασία με προϊστορία! Ο Γιάννης Ανέστης παραμένει ελεύθερος. Προτεραιότητα του το εξωτερικό, αλλά προτάθηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα και «κόπηκε». Η Κηφισιά θα ψάξει βασικό τερματοφύλακα και ο Ανέστης είναι μια καλή περίπτωση αν δώσει προτεραιότητα σε Έλληνα γκολκίπερ! Αναστασίου και Ανέστης συνεργάστηκαν στον Παναιτωλικό την περασμένη σεζόν.