Σπουδαία η σημερινή ημέρα για την Β’ ομάδα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου που από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Σπουδαία διότι έδωσε το απόγευμα της Τρίτης, τον πρώτο της φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου “Λεωνίδας Ζαχαράκης” στο Δοκίμι, με αντίπαλο την ομάδα ποδοσφαίρου των Δικηγόρων, ενώ φυσικά παρουσιάστηκε πριν την αναμέτρηση, η νέα φανέλα με την χορηγία της PLANGTON A.E.
Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PLANGTON A.E. , Κωνσταντίνος Μπόκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου Κωνσταντίνος Καρράς, ο αντιπρόεδρος Κώστας Βήτας, η γραμματέας Γεωργία Μπόκα, ο γενικός αρχηγός της μεγάλης ομάδας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο γενικός αρχηγός της Β΄ ομάδας, Παναγιώτης Κατσαδούρος, οι προπονητές Βασίλης Παπαθανασίου και Γιώργος Αρμύρας καθώς και οι ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, Κωνσταντίνος Καρράς, παίρνοντας το λόγο τόνισε τα εξής:
“Σήμερα είναι η μέρα της Β’ ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου, η οποία θα κατέβει αγωνιστικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ο λόγος που κατεβαίνουμε, είναι ότι θέλουμε τα νέα παιδιά αποκτήσουν εμπειρίες πραγματικών ποδοσφαιρικών αγώνων και να δοκιμαστούν σε πραγματικές ποδοσφαιρικές συνθήκες. Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που ενισχύουν και στηρίζουν το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είμαι λίγο συγκινημένος, διότι όταν το Νοέμβριο του 2002, εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ο αείμνηστος Γιώργος Μπόκας, αδερφός του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Μπόκα, μου εμπιστεύτηκε τότε μια θέση στην εταιρεία αυτή. 20 χρόνια αργότερα η εταιρεία αυτή έρχεται να στηρίξει μια μεγάλη προσπάθεια που κάνω μαζί με φίλους και συνεργάτες στην Ένωση. Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Μπόκα για την ενίσχυση και την πολύτιμη βοήθειά του” .
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PLANGTON A.E. Κωνσταντίνος Μπόκας ανέφερε τα εξής:
“H εταιρεία μας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει και δημιουργεί προϋποθέσεις ενδυνάμωσης της νεολαίας και της κοινωνίας μας. Είναι σημαντικό το ότι η φανέλα στην οποία είμαστε χορηγοί, την φοράνε νέα παιδιά, το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας μας. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Νομίζω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στο Σύλλογό σας. Να συνεχίσετε με αυτή τη δυναμική διότι το αξίζει αυτός ο τόπος και φυσικά η νεολαία μας”
Η εταιρεία PLANGTON A.E. δραστηριοποιείται στο κομμάτι των ιχθυοκαλλιεργειών τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα. Είναι μεγάλη μας τιμή που είναι ο βασικός χορηγός μας στη φανέλα της ομάδας Β’ .
Ο Κωνσταντίνος Καρράς παρέδωσε τη νέα φανέλα με την χορηγία της PLANGTON A.E. στον Κωνσταντίνο Μπόκα, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Βήτας, παρέδωσε το λάβαρο του Συλλόγου με το σήμα της ομάδας και η γραμματέας Γεωργία Μπόκα καπέλο με το σήμα επίσης της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Καρράς παρουσίασε τον προπονητή της μεγάλης ομάδας, Βασίλης Παπαθανασίου, τον προπονητή της Β΄ ομάδας, Γιώργο Αρμύρα αλλά και τον γενικό αρχηγό της Β΄ ομάδας, Παναγιώτη Κατσαδούρο.
Η Γεωργία Μπόκα με τη σειρά της ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους προπονητές, τους νέους ποδοσφαιριστές, ευχόμενη καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές νίκες.
Εκτενές ρεπορτάζ από την σημερινή παρουσίαση της νέας φανέλας, με τις δηλώσεις του προέδρου μας, του προέδρου της PLANGTON A.E., Κωνσταντίνου Μπόκα και των προπονητών, στο αυριανό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αχελώου. Φυσικά, το video θα αναρτηθεί και στη σελίδα μας.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό: