Για 2η φορά η Ένωση Αγίου Δημητρίου με τη συμμετοχή του Χαμόγελου του Παιδιού διοργάνωσε την “Ημέρα Γνωριμίας με το Ποδόσφαιρο” στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αγρινίου.
Σκοπός της δράσης αυτής, είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» να συμμετέχουν ενεργά σε μια αθλητική διοργάνωση με πραγματικές ομάδες υποδομών και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στο ποδόσφαιρο.
Στην ημέρα γνωριμίας συμμετείχαν τα τμήματα υποδομών (παιδικές ομάδες), τoυ Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου” και των παιδιών του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» της δομής Αγρινίου.
Οι προπονητές Γιώργος Αρμύρας και Μάνθος Λιάρος, υπέδειξαν σε όλα τα παιδιά τις σύγχρονες τεχνικές ποδοσφαίρου, οι νεαροί μας αθλητές προπονήθηκαν και στη συνέχεια αγωνίστηκαν μεταξύ τους.
Το ΔΑΚ Αγρινίου για μία ακόμη φορά γέμισε με παιδιά που λατρεύουν το άθλημα. Πρόκειται για μια φιλία που έχει αναπτυχθεί με το “Χαμόγελο του Παιδιού” της δομής Αγρινίου και σκοπό έχουμε να τη συνεχίσουμε διοργανώνοντας ακόμα περισσότερες δράσεις μελλοντικά.
Υποστηρικτής και χορηγός της δράσης η “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”! Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξη τους Δημοσθένη Δημόπουλο, Κωνσταντίνο Δημόπουλο και Νάσο Δημόπουλο που είναι μονίμως κοντά στην τοπική κοινωνία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού, Νεκταρία Φελέκη για την εξαιρετική συνεργασία και υλοποίηση της δράσης και για το γεγονός ότι είναι πάντα θετική σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
Ευχαριστούμε για τα δωρεάν γεύματα (σάντουιτς) που μοιράστηκαν στα παιδιά, το Σεραφίνο και τους Σωτήρη και Σπύρο Σαλαούνη.
Τέλος, ευχαριστούμε την Προϊσταμένη του ΔΑΚ Αγρινίου, Μαρία Τσώνη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και την άδεια που δόθηκε για να υλοποιηθεί η σημερινή δράση στο ΔΑΚ Αγρινίου.
“ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ”