Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου η τελετή λήξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

Το Δ.Σ., της ΑΕΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Κατεφίδη και οι προπονητές  (Παναγιώτης Τούρκας, Γιάννης Γιαννόπουλος), ευχαρίστησαν τους γονείς που για μια ακόμα χρονιά εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και έδωσαν ραντεβού για την έναρξη της νέας χρονιάς

Ολα τα παιδιά πήραν δίπλωμα συμμετοχής , μετάλλιο, καθώς και την εικόνα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης από τα χέρια του πατήρ Ευάγγελου Φεγγούλη (Πρωτοπρεσβύτερος- Θεολόγος) της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου.

Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου, το μέλος Γεώργιος Σωτηρόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Λουίτζι Τζενάμο, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου σε  θέματα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου και πρώην βοηθός διαιτητή FIFA, Γρηγόρης Πάνου, ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Γιώργος Σταύρου, γονείς και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις στον Φώτη Κωστούλα, Μάκη Μπελεβώνη (πρόεδρος) και Μάκη Μπελεβώνη (τεχνικός διευθυντής). Οι δυο τελευταίοι δεν βρέθηκαν στην εκδήλωση και πήραν τις τιμητικές διακρίσεις ο Λουίτζι Τζενάμο και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: