Παρέμεινε στην ΑΕΚ Μεσολογγιου η έμπειρη παίκτρια, Χριστίνα Πρασσά…!!!!
Μία εκ των αρχηγών και των παλαιότερων παικτριων μέσα στην ομάδα θα είναι και του χρόνου κάτοικος Μεσολογγίου
Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πρασσά θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ Μεσολογγιου αφού πριν λίγο έγινε γνωστή η παραμονή της στην ομάδα τής Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ Μεσολογγιου ανακοινώνει την παραμονή της Χριστίνας Πρασσά μια εκ των αρχηγών και από τις παλιότερες παίκτριες της ομάδας μας.
Η παραμονή της έμπειρης αμυντικής παίκτριας δείχνει έμπρακτα και την στήριξη στο πλάνο της ομάδας, η οποία επιθυμεί στο ρόστερ της να βρίσκονται κορίτσια από τα σπλάχνα της ΑΕΚ Μεσολογγιου, που έχουν «γαλουχηθεί» με το DNA της». Στις δηλώσεις της μετά την παραμονή η Χριστίνα Πρασσά ήταν φανερά χαρούμενη ενώ υπογράμμισε πως και τη νέα χρονιά θα δώσει το 100% ενώ έστειλε μήνυμα προς το κόσμο για τη νέα χρονιά να γεμίσει και πάλι το γήπεδο
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
«Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγιου. Είναι τιμή για μένα να παίζω με τα χρώματα της ομάδας, την οποία υποστηρίζω από μικρό κορίτσι.
Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο και Ψαρακη Αγγελική και το υπόλοιπο ΔΣ, το τεχνικό τιμ και τον κόουτς Γιάννη Γουλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα δώσω και τη νέα σεζόν το 100% για να τους δικαιώσω και να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα μας και τη νέα χρονιά έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της, που στέκεται πάντα στο πλευρό της. Θέλουμε το γήπεδο μας να είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα και με τον δωδέκατο παίκτη μας ( κόσμος)να παλεύουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».