Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι η ομίχλη, όλα τα φτιάχνουμε στο φως»

Μετά τα «έργα και ημέρες» του άφωνου Παπαχρήστου (ο δύο φορές έκπτωτος και γνωστός ως ο «κάντε ένσταση» σε κάθε επισήμανσή μας ότι παρανομεί και «μαγειρεύει» τις εκλογές), ο Νικάκης που «άφησε στο πόδι του» (όταν ήρθε η οριστική Δικαστική απόφαση της έκπτωσης), εμφανίζεται λαλίστερος!

Μόνο που αντί να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα που του έχει θέσει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, επιλέγει να κουνάει το δάκτυλο. Αφού πρώτα αυτοανακηρύσσεται «ίσως ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής» (γιατί εξαίρεσε ότι ήταν και ο κορυφαίος Αρχιδιαιτητής στη γνωστή περίοδο), διαπιστώνει ότι «το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο δικαστήρια»!

Μάλιστα… Ο Παπαχρήστος, ο Νικάκης και όσοι συνεργάζονται μαζί τους, αφού ποδοπάτησαν τα πάντα (νόμους, κανονισμούς, καταστατικά, αρχές, αξίες, δημοκρατικές διαδικασίες κλπ), αναγκάζοντας (και προτρέποντας) όσους στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδιά τους να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, τώρα δεν θέλουν δικαστήρια! Γιατί;

Μήπως επειδή η μία δικαστική απόφαση ακολουθεί την άλλη και όλες οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι καταδικαστικές γι’ αυτούς; Αποκαλύπτοντας πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται το ρόλο τους και πώς ενεργούν.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνάσματα για να μαγειρέψουν, να χειραγωγήσουν, να φέρουν στα μέτρα τους τις εκλογικές διαδικασίες (δεν το λέμε εμείς, τα Δικαστήρια το λένε), είναι ντροπή να παραποιούν την πραγματικότητα και να μιλάνε για την ετυμηγορία των Σωματείων. Ενάμιση χρόνο τώρα ζητάμε ΚΑΘΑΡΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΤΙΜΙΕΣ, εκλογές. Με λόγια και με πράξεις. Για να διοικηθεί η ΕΠΣ από τα Σωματεία και όχι απ’ όσους τα καταδυναστεύουν. Την ετυμηγορία των Σωματείων επιζητούμε και αναμένουμε, αλλά, μέσα από ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ εκλογές. Τι (κάνετε πώς) δεν καταλαβαίνετε;

Εκείνοι που χρησιμοποιούν GPS για να βρουν το γήπεδο, καλό είναι να μην πιάνουν στο στόμα τους την ιστορικότερη ομάδα του νομού (ούτε το όνομά της δεν αναφέρουν, αλλά ενημερώνουν ότι τη στηρίζουν με το υστέρημά τους!) και το… απολογητικό ανέκδοτο «δεν είμαστε μπροστινοί κανενός, δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα άλλων» επιβεβαιώνει ακριβώς την ανησυχία τους, επειδή έχουν αποκαλυφθεί τα πάντα για τον ρόλο και τον τρόπο που ενεργούν.

Κύριε Νικάκη, αφήστε τον Ρίτσο και τα μάρμαρα που δεν τα πιάνει κακιά σκουριά. Τα μάρμαρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα έχετε λερώσει και δεν είναι από σκουριά.

Θα απαντήσετε στα ξεκάθαρα ερωτήματα που δημόσια η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σας έχει θέσει; Ξεκινήστε απ’ το πιο πρόσφατο ερώτημα, το οποίο επαναφέρουμε: Τα είκοσι (24) Σωματεία που αναφέρονται την Πρόσθετη Παρέμβαση ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Έχουν γνώση; Έβαλαν την υπογραφή τους; Ή εν κρυπτώ (για μια ακόμα φορά) χρησιμοποιήθηκαν για να εξυπηρετηθούν προσωπικά συμφέροντα;

Θα μας απαντήσετε ή θα δώσει η δικαιοσύνη απάντηση και σ’ αυτό;

Περιμένουμε…

Υ.Γ. 1: Παρά την εμφανέστατη τακτική σας να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σας απευθύνει πρόσκληση δημόσιας συζήτησης, σε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό Μέσο της επιλογής σας.

Υ.Γ. 2: «Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι η ομίχλη. Εμείς που λες όλα τα φτιάχνουμε στο φως», Γιάννης Ρίτσος