ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ  Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023-2024

Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενώσεως, περιόδου 2023-2024, λήγουν την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 και ώρα 12:00.

Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 80 ευρώ και και τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., κατάσταση μελών, παραχωρητήριο γηπέδου από την αρμόδια αρχή, συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και δήλωση προσωπικών δεδομένων Προέδρου και Γενικού Γραμματέα.

Σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 4 εδ. α’ Κ.Α.Π.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας μετά την ημερομηνία αυτή έχουν όσα σωματεία αναγνωριστούν ή επαναδραστηριοποιηθούν μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης.

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κύπελλο ερασιτεχνών της Ενώσεώς μας, στο οποίο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή για τα σωματεία Γ’ Εθνικής και Α’ κατηγορίας.

Τα παράβολα συμμετοχής είναι τα εξής:

  1. Σωματεία Γ’ Εθνικής και ερασ/κά τμήματα ΠΑΕ        150 ευρώ
  2. Σωματεία Α’ κατηγορίας και                                             100 ευρώ.
  3. Σωματεία Β’ κατηγορίας                                                   40 ευρώ και
  4. Σωματεία Γ’ κατηγορίας                                                    10 ευρώ.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 4 εδ. α’ Κ.Α.Π.-