Ο Γιάννης Κατσαρός είναι ο νέος προπονητής της Καστοριάς.

Ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε, τόσο το χθεσινό φιλικό με τον Μακεδονικό Σιάτιστας, όσο και το σημερινό με την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Η ανακοίνωση :

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Γιάννη Κατσαρό στη θέση του προπονητή της ομάδας. Κριτήρια ήταν η εμπειρία του καθώς και ο χαρακτήρας του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Γιάννης Κατσαρός γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1978 στην Αθήνα, είναι κάτοχος του UEFA A και δούλεψε πέρσι στον Παναγρινιακό.

Παλαιότερα θήτευσε σε Ερμή Αραδίππου (Β Κύπρου), Ηλυσιακό, Κ15 Ηρακλή, ομάδες της ΕΠΣΜ (Αστέρα Αμπελοκήπων, Ομόνοια Σίνδου, Θύελλα Περιστερώνα, Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Μακεδονικό Γέφυρας, Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου) και Μπουμπουλίνα Σπετσών.

Ο 45χρονος τεχνικός είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιωνίου, Μακεδονικού (πρώτος σκόρερ στη Γ), Αγροτικού Αστέρα, Πιερικού, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ηλυσιακού, Καλαμάτας, ΠΑΕ Θράκης, Παναιτωλικού, Ολυμπιακού Βόλου, Διαγόρα Ρόδου, Καλλιθέας, Πανηλειακού και Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας συνολικά πέντε ανόδους.

Μετά τη συμφωνία με την Καστοριά, ο Γιάννης Κατσαρός, δήλωσε τα παρακάτω:

«Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γ Εθνικής, αλλά και σε μια ομάδα με σημαντική πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει ο καθένας μας να δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η Καστοριά να έχει μια αξιόλογη παρουσία σε αυτό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Παρά μόνο πάρα πολύ δουλειά. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα μας να παίξει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα φέρει ολοένα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Στόχος μας κάθε Κυριακή οι 3 βαθμοί. Έχω αντιμετωπίσει την Καστοριά σαν αντίπαλος ποδοσφαιριστής και από τότε αυτή η ομάδα μου απέπνεε δέος και σεβασμό. Από τις πρώτες συζητήσεις η διοίκηση μου έδειξε ξεκάθαρα τη διάθεση της να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Κάτι που αισιοδοξώ ότι με πολύ δουλειά και άριστη συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί».