Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου την Παρασκευή το απόγευμα, ο Άρης Λεπενούς νίκησε με 3-2 την ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Από τις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός φιλικού παιχνιδιού βγαίνουν πάντα χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές και το γεγονός ότι οι δυο ομάδες κυνήγησαν την νίκη  μέχρι τέλους είναι από τα θετικά που κρατάει κανείς από το παιχνίδι. Επίσης οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

Ο Σώζος με γκολ από τα …αποδυτήρια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτα αργότερα ο Παγώνης έιχε σουτ στο δοκάρι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης Λεπενούς πήρε το προβάδισμα με γκολ στο 59′ και το 63′ από τον Χάρη Κοσμά. Στο 68ο λεπτό η Ένωση ισοφάρισε έπειτα από κλέψιμο και τελείωμα του Πριόβολου εντός περιοχής. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 80΄ο Παναγιώτης Τσιούνης με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Βασίλης Παπαθανασίου)

Κούσουλας , Πανταζή (40΄Πριόβολος),  Κοκώνης Β. (52΄ Κωστάκης),  Ρόκκος,  Κωστόπουλος (49΄Κωστόπουλος) ,  Αλπέντζος ,  Λιάρος (59΄Νικολέτας),  Σώζος (52΄Αλεξανδράκης)   Βασ. Κοκκώνης (70΄Λιοπύρης) , Μπίστας (72΄Αυγέρης)   Σπ. Κοκκώνης.

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής, Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου (46΄Μήλιος), Κατσιγιάννης (68΄Π. Κοσμάς), Προδρομίτης (40΄Πιστιόλης), Τζαμαλής Π., Θώδης Σ., Βασιλάρης, Τζαμαλής Στ., Γκόγκα, Παγώνης (75΄Κανιώτης), Κοσμάς Χ., Τσιούνης.