Η απόλυτη ισορροπία που υπήρχε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων πριν το περσινό τους παιχνίδι, έσπασε με τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον έχει πέντε νίκες στις 13 συναντήσεις τους εκεί. Υπάρχουν ακόμη 4 νίκες του Παναιτωλικού και 4 ισοπαλίες.

Ισορροπία υπάρχει, όμως, πλέον στα γκολ που έχουν σημειωθεί, αφού οι δύο ομάδες έχουν από εννέα και αυτή η επίδοση φανερώνει τη φτωχή συγκομιδή που υπάρχει γενικότερα στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Αγρίνιο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι έξι από τις αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 με τρεις νίκες του Παναιτωλικού με αυτό το σκορ και τρεις του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα υπάρχουν τρεις λευκές ισοπαλίες, ενώ η πιο πλούσια συγκομιδή ήταν στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Super League/Α’ Εθνική την 1η Φεβρουαρίου 1976, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε με δύο γκολ του Ελευθεράκη και ένα του Παπαδημητρίου, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραραν ο Μπαλτούμας και ο Παππάς.

Στα εννέα από τα τελευταία τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και ο Παναθηναϊκός την περσινή σεζόν έκανε το μοναδικό διπλό. Το προηγούμενο ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2019, όταν πάλι οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Αγρίνιο.

Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο και η τελευταία φορά που σημείωσαν γκολ και οι δύο ομάδες ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2020, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 9-9