Ρεπορτάζ : Άγγελος Πολύζος-agrinio24.gr

Ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα της Δάφνης Μεγάλης Χώρας, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, από τον πατήρ Κοσμά Τσιτσιβό, παρουσία του Αντιδημάρχου Χρήστου Ζαρκαβέλη, του Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Κιτσοπάνου, του Προέδρου της Τ.Κ. Γρηγόρη Χασιώτη, υποψηφίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διοίκησης, ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές έλαβαν τις ευχές από τον πάτερ ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στην ομάδα.

Όπως ανέφερε, μετά το πέρας του αγιασμού, ο κ. Ζαρκαβέλης έχει δρομολογηθεί η αναβάθμιση του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα, και αυτό θα είναι κίνητρο για τα νέα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης, και όπως δήλωσε είναι κοντά στη ομάδα του χωριού του σε κάθε ευκαιρία.

Το “παρών” έδωσαν οι υποφήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τασολάμπρου Χρύσα, Χολιασμένος Νίκος, Σακαρέλος Νίκος, Τσιαμάκη Μαίρη και Μέρκου Σταυρούλα, καθώς επίσης και οι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο, Μέρκος Γεώργιος, Σιατής Κώστας, Μουσούντα Ελένη και Σιάμου-Μολώνη Ελένη.