Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ξεκίνησε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, επικρατώντας εκτός έδρας στο Λουτρό, του Αμβρακικού, 0-1.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με την Ένωση να έχει ελαφρώς την υπεροχή. Καλύτερη η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Σπύρος Κοκκώνης ήταν ο παίκτης που απειλούσε περισσότερο την αντίπαλη εστία, χάνοντας καλές στιγμές στο 70ο και 85ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι με σουτ των Γιώτη και Φονιά στο 55′ και 60′ αντίστοιχα.
Τη λύση για την Ένωση Αγίου Δημητρίου, την έδωσε τελικά από την άσπρη βούλα ο Σπύρος Κοκκώνης, καθώς ευστόχησε στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λιάρος στο 77ο λεπτό.
Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου με ανακοίνωση εκφράζει τις ευχαριστίες  στον Αμβρακικό Λουτρού για την άψογη φιλοξενία! Είναι δεδομένο ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι δύο ενδεκάδες:
Αμβρακικός Λουτρού:
(Κ.Βαγενάς)
Μαραγκός, Κληρονόμος (81′ Μίγδος), Θώμος (88′ Διαμαντής), Φονιάς (C), Νταλαπέρας, Παραδείσης, Γιώτης, Κοντός (84′ Πατσιαλός), Ράπτης, Τρομπούκης, Τάτσης
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:
(Β.Παπαθανασίου)
Κούσουλας, Κωστόπουλος (46′ Σπυριλιώτης), Κάππας (90′ Κοκκώνης Βασ.), Κοκκώνης Βαγγ., Ρόκκος, Αλπέντζος (C), Πανταζή (46′ Κρανιάς), Χισενάι (70′ Λιάρος), Κοκκώνης Σ., Μπίστας, Σώζος (46′ Καμμένος)
Διαιτητής: Καζανάς
Βοηθοί: Ροδάτος, Κεφαλής