Πήρε το «τρίποντο» ο ΑΟ Ρηγανά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκόρερ τον Τζουλιάνο Μούτσα . Η πολύτιμη εκτός έδρας νίκη ήρθε αρκετά δύσκολα για τη ομάδα του Αγρινίου απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Με 9 παίχτες αγωνίσθηκε στο β΄ημίχρονο ο ΑΟ Ρηγανά. Με 10 παίχτες τελείωσε τον αγώνα ο ΑΟ Ζευγαρακίου.

Οι δυο πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας αγωνίσθηκαν  στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. Πολύ καλό ματς, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν  3 κόκκινες κάρτες , και αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε..

Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στους φιλοξενούμενους με το μακρινό σουτ του Σαμψώνα (7΄) άουτ. Απάντηση για τους γηπεδούχους δυο λεπτά αργότερα με σουτ του Κούστα, ο Κατσαβοχρήστος απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Συνέχεια της φάσης με εκτέλεση κόρνερ του Πελεκάνου, κεφαλιά του Παντή άουτ.

Δοκάρι για τον ΑΟ Ζευγαρακίου στο 13΄ με κοντινό σουτ του Παντή. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 29΄με σουτ του Κουλουκούρα, με τον Κατσαβοχρήστο να απομακρύνει την μπάλα.

Δυο κόκκινες κάρτες δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ρηγανά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 33΄ο Κοντός σε μαρκάρισμα  στον Χαραλάμπους λίγο έξω από την περιοχή, και στο 45΄ο Μικρόπουλος (δεύτερη κίτρινη). 0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονο

Στην επανάληψη αν και με 9 παίχτες ο ΑΟ Ρηγανά πήρε προβάδισμα στο 53΄.  εκτέλεση φάουλ του Τζουλιάνο Μουτσα, θα βρεθεί στο δεύτερο δοκάρι και θα γυρίσει ο Ντζιμάνης, θα απομακρύνουν οι αμυντικοί στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα φτάσει και πάλι στον Μούτσα ο οποίος με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.

Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καλογεράκη με 10 παίχτες ο ΑΟ Ζευγαρακίου

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση , αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο 68΄σουτ του Παπαδόπουλου, δηλώνει παρών ο Κατσαβοχρήστος, στο 85΄σουτ του Χαραλάμπους άουτ, και στο φινάλε της αναμέτρησης ο Πελεκάνος σε πολύ καλή θέση αναγκάζει τον Κατσαβοχρήστο (κορυφαίος των φιλοξενούμενων) να απομακρύνει για μια ακόμη φορά την μπάλα από την εστία του.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ζαχαράτος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Καλλιακμάνης, Προβίδας, Χαραλάμπους, Παντής, Παπαδόπουλος, Καμζέλας, Κούστας (60΄Μπανάκας Ν.), Πελεκάνος, Κουλουκούρας (75΄Μπανάκας Σ.)

ΑΟ Ρηγανά ( Άγγελος Πανέτας)

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος (90 ΄Νάκος), Κοντός, Καραχάλιος, Ψηλός, Σαμψώνας, Αριστόπουλος, Ντζιμάνης (90+2 Μπιτσικώκος), Μικρόπουλος, Τζουλιάνο Μούτσα,(83΄Κούσης) Σέρτζιο Μούτσα (46΄Σαγάνης)