Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, τόνισε πως γνώριζαν ότι η δουλειά τους ήταν δύσκολη από την αρχή και έπλεξε το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής του ΠαναιτωλικούΓιάννης Πετράκης, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόνισε πως γνώριζαν ότι η δουλειά τους ήταν δύσκολη από την αρχή και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Η δουλειά μας ήταν δύσκολη από την αρχή. Το ξέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τη νοοτροπία που έπρεπε. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, απέναντι σε μία ομάδα μεγάλη που ασκεί πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Δεν δεχθήκαμε φάσεις εκτός από στατικές φάσεις είναι μάθημα το αποψινό παιχνίδι».

Τα λόγια του για τον Αλμέιδα: «Έχω μεγάλο σεβασμό. Μεγάλος παίκτης και προσωπικότητα. Υποστηρίζουμε τους Έλληνες τεχνικούς, αλλά όταν έρχονται τέτοιοι ξένοι προπονητές με τέτοια προσωπικότητα και ήθος πρέπει να το αναγνωρίζουμε».