Οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια την πρόκριση, καθώς ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Άρης Λεπενούς νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τον Τρίκαρδο Κατοχής και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη Λεπενούς ήταν ο Παναγιώτης Τσιούνης, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ. Μόλις στο 6΄ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Γκόγκα, και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και στο 69΄μετά από μπαλιά του Μακρυπίδη ο Τσιούνης ήταν και πάλι ο σκόρερ της Λεπενούς.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα «ίσα» με σκόρερ τον Κοντοπάνο στο 43΄, αλλά στην επανάληψη δεν κατόρθωσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Ντρέλιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Παπανικολάου (46΄ Μαχαλιώτης), Καλέντζος, Γατσώρης Λ., Ράπτης, Παπαθανασίου (81΄Γατσώρης Γ.), Κονταρής (88΄ Ντοριζάς Δ.), Ντοριζάς Χ.(88΄Γκριέτα), Σεραφίγγος (89΄Μαζαράκης), Αθανασόπουλος, Κοντοπάνος

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής, Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης Ι., Βασιλάρης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς, Μακρυπίδης, Γκόγκα, Τζαμαλής Ε., Θώδης (66΄Μουρτζιάπης Π), Κοσμάς Χ. (88΄Κοσμάς Π.), Τσιούνης