Ο Ατρόμητος Αντιρρίου λύγισε με 5-4 στα πέναλτι τον  Κεραυνό Γαβαλούς και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, σ΄ ένα ματς που η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0), καθώς και η παράταση, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δυο ομάδες.

Από το 25΄ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές ο Κεραυνός Γαβαλούς (δεύτερη κίτρινη ο Κουτσιάς), εντούτοις η ομάδα του Γιάννη Λιάκα πάλεψε το ματς, δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι την εστία του Καραδήμα. Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι, αλλά τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι δυο ομάδες στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση, με σκορ 5-4.

 

Η διαδικασία των πέναλτι

Μπαλάφας 0-1

Ευθυμιόπουλος 1-1

Κουρσάρης 1-2

Ταμπάκης  2-2

Τραγουλιάς (άστοχος)

Ζαχαρόπουλος 3-2

Ζαπαντιώτης 3-3

Πετσίνης 4-3

Μουχάνης 4-4

Ρουμπάτης  5-4

 

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί : Μπαξας, Κεφαλής.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης):

Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος (69΄Ταμπάκης), Κάκκος,  Ράπτης , Παναγιωτόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Δημαράς (92΄ Πετσίνης), Ρουμπάτης, Μανθάτης (60΄Ψυχογιός, 94΄Πετσίνης), Ευθυμιόπουλος, Κατσίκας (69΄Αθανασόπουλος)

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας):

Κατερινόπουλος, Λυμπέρης  (82΄Ζαπαντιώτης), Κουτσιάς, Κωνσταντίνου, Κουρσάρης, Τραγουλιάς, Μουρτζιάπης,  Κουζέλης, Θεοδωρόπουλος Δ., Μουχάνης, Κοκώνης (72′ Μπαλάφας).