Στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ 3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μιλώντας για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, στα πέναλτι κόντρα στον Διαγόρα, και την πορεία της ομάδας στη συνέχεια.

«Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έχει δεύτερη ευκαιρία και σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν όλα. Μία καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει από μία υποδεέστερη. Η ισορροπία υπάρχει σε βάθος χρόνου που αποτυπώνεται και διαφορά σε βάθος παιχνιδιών. Αυτό κάνει ιδιαίτερο τον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε στο παρελθόν πολλές εκπλήξεις. Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι τέλους. Ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Διαγόρας μου έκανε εντύπωση. Με νέα παιδιά, φλόγα, ταπεραμέντο, ενέργεια πλάνο. Εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς πιο μπροστά. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και πάμε στην επόμενη φάση», σχολίασε αρχικά για το ματς του Κυπέλλου.

Ακολούθως ρωτήθηκε για το αν υπάρχει η πρόκληση της παραμονής, λόγω της χαμηλής συγκομιδής του Παναιτωλικού: «Αυτή την ερώτηση δεν έπρεπε να μου την κάνετε. Δεν θα ήμασταν εδώ. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλά οργανωμένος, σε μία πόλη ποδοσφαιρική που ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει την ομάδα. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι στην κατηγορία και όχι μόνο. Έχουμε καλές προϋποθέσεις, καλό υλικό, μένει η δουλειά. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά».