Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Συνέχεια στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή μίας εβδομάδας λόγω Εκλογών, για τον Αστέρα Μεσολογγίου που υποδέχεται την Α.Ε. Αγ. Δημητρίου, στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στις 3:30 μ.μ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Έχοντας ως οδηγό το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και Κύπελο, ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται την αξιόλογη ομάδα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου με στόχο τη συνέχιση των πολύ καλών εμφανίσεων και τη νίκη! Ο προπονητής μας ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του αυριανού αγώνα, τονίζοντας στους παίκτες μας τις δυσκολίες του αγώνα. Από τον αυριανό αγώνα δεν θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή οι τραυματίες Α. Μαυραγάνης και Β. Σιαμήτρος καθώς και ο Κ. Πανόπουλος , ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας την επόμενη εβδομάδα.

 

Από την άλλη πλευρά, η Α.Ε. Αγ. Δημητρίου έχει ξεκινήσει κι αυτή εντυπωσιακά τις φετινές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας τον Αμβρακικό Λουτρού, όπως επίσης, επικράτησε εντός έδρας της Αναγέννησης Στάνου με 4-1 για τη πρώτη φάση του Κυπέλου της Ε.Π.Σ.Α.

Σίγουρα θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους στόχους, τη καλή πορεία δηλαδή στο φετινό πρωτάθλημα και τη διάκριση στο Κύπελλο. Αναμένεται λοιπόν ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι, με το προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας να δηλώνουν αισιόδοξοι για τη τελική έκβαση του αγώνα.

Για την ιστορία, τη περσινή σεζόν οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με 1-1 στο Αγρίνιο και με 2-2 στο Μεσολόγγι.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ – ΚΟΚΜΟΤΟΣ – ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ